[Skip to Content]
Countries

Find local office

Visit local website

Konttimaalit

Pinnoitteitamme käytetään kaikkialla maailmassa kaikentyyppisissä konteissa. Ne suojaavat kontteja kovassa ympäristössä ja käsittelyssä sekä auttavat pidentämään huoltovälejä.

Uusien konttien pinnoitteiden lisäksi tuotevalikoimamme sisältää lukuisia korjaus- ja huoltotöihin tarkoitettuja pinnoitteita. Autamme sinua myös mielellämme tuotantolinjojen tai huoltovälien virtaviivaistamisessa.

Konttipinnoitteille ei ole kiinteästi määritettyjä käyttöparametreja, joten pyrimme jatkuvasti löytämään uusia ja teollisuuden muuttuviin vaatimuksiin sopivia ratkaisuja.

Esimerkiksi vuonna 2010 lanseerattu EcoBoxcoat on vesiliukoinen konttimaali, jota voidaan käyttää nykyisillä tuotantolinjoilla 3−4 minuutin tuotantoajoilla ilman, että tuotantolinjan muutoksiin tarvittaisiin suuria investointeja.

Pinnoitteiden lisäksi tarjoamme asiantuntevaa teknistä tukea. Teknisestä tuesta vastaavat pinnoitekonsulttimme auttavat valitsemaan oikean pinnoiteratkaisun sekä antavat tukea paikan päällä käsiteltäessä pintoja.

Saat lisätietoja konttien suojaamiseen tarkoitetuista tuotteistamme ja palveluistamme emoyhtiömme sivuilta.

Yhteydenotto

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä

Etsi tuotteita