[Skip to Content]
Countries

Find local office

Visit local website

TIETOSUOJASELOSTE

Käytämme evästeitä sivuston toiminnon optimoimiseksi.
Hyväksyt evästekäytäntömme jatkamalla pidemmälle sivustossa tai sulkemalla tämän ikkunan.


Kiitos käynnistäsi tällä verkkosivustolla (”verkkosivusto”), jonka Oy Hempel (Finland) Ab (”Hempel”) tarjoaa. Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, miten keräämme, käytämme ja paljastamme meille antamiasi henkilötietoja esimerkiksi käyttäessäsi tätä verkkosivustoa kävijänä, asiakkaana tai toimittajana. Jos haet jotakin verkkosivustolla julkaistua työpaikkaa, henkilötietoihin liittyvät erityistiedot annetaan sinulle hakemusprosessin yhteydessä.

 

1. KERÄÄMÄMME TIEDOT

 

1.1. Hempel kerää tietoja sinusta, kun käytät verkkosivustoa ja/tai otat meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, postitse tai muulla tavalla. Tavallisimmin tiedot kerätään, kun täytät ja lähetät verkkolomakkeita (esimerkiksi yhteydenottolomakkeet), tilaat markkinointimateriaalia tai uutiskirjeitä tai kun annat tietosi ollessasi yhteydessä Hempeliin nykyisenä tai mahdollisena asiakkaana/toimittajana tai tällaisen asiakkaan/toimittajan yhteyshenkilönä.

 

1.2. Tietoihin voivat sisältyä nimesi, yrityksesi osoite, asemasi työpaikalla, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi sekä tiedot palveluista tai tuotteista, joita sinä tai organisaatiosi on pyytänyt meitä toimittamaan tai aikoo toimittaa meille. Asiakkaiden ja toimittajien osalta Hempel käsittelee lisäksi asiaankuuluvia laskutustietoja, joita ovat esim. ALV-numero sekä osto-/toimitushistoria.

 

1.3. Hempel voi käyttää evästeitä kerätäkseen tietoja käynn(e)istäsi verkkosivustolla IP-osoitteesi avulla.

 

1.4. Hempel voi kerätä muita tietoja aikana, jolloin Hempel on liikesuhteessa kanssasi tai sen organisaation kanssa, jossa työskentelet; lisäksi se voi ilmoittaa sinulle muilla tavoin kuin tässä tietosuojaselosteessa henkilötietojen mahdollisesta käsittelystä.

 

2. TIETOJEN KÄYTTÖTAVAT

 

2.1. Hempel käyttää verkkosivustomme kautta kerättyjä tietoja pyytämiesi palvelujen tarjoamiseen, esimerkiksi markkinointimateriaalin tai uutiskirjeiden lähettämiseen tai yhteydenottolomakkeissa esitettyihin pyyntöihin vastaamiseen. Hempel käyttää henkilötietoja myös markkinointimateriaalin ja uutiskirjeiden lähettämiseen silloin, kun saamme tiedot kampanja-aineistosta, näyttelyjen aikana tai jos olet muuten pyytänyt näitä palveluita.

 

2.2. Hempel käyttää tietoja asiakkaista tai toimittajista ja sinusta yhteyshenkilönä, jotta se voi tarjota palveluita tai tuotteita, joita organisaatiosi on tilannut meiltä tai aikoo toimittaa toimittajana. Toisinaan Hempel käyttää näitä tietoja myös, mukaan lukien mahdollisten asiakkaiden osalta, esimerkiksi seuraavanlaisiin tarkoituksiin: muiden tuotteiden tai palveluiden tarjoaminen, asiakastyytyväisyyskyselyiden lähettäminen tai uuden liikesuhteen luominen sinun tai organisaatiosi kanssa.

 

2.3. Hempel jakaa tietoja keskeisten yhteistyökumppanien kanssa Hempel Groupin sisällä sisäisiä hallinnollisia tarkoituksia varten. Tällainen tietojen siirto tapahtuu tarvittaessa esimerkiksi tilattujen tuotteiden ja palvelujen tuotantoa tai toimittamista varten, kun jokin Hempelin yritys hoitaa

markkinointitoimintaa muiden Hempelin yritysten puolesta, tai tarvittaessa tukipalvelujen tarjoamiseksi Hempelin sisäisestä IT-palvelupisteestä.

 

2.4. Hempel jakaa tietoja myös kolmansien osapuolien kanssa tarvittaessa erityisiä palveluita varten. Yleensä kyse on tilanteesta, jossa ulkopuolinen yritys hoitaa markkinointitoimintaa tai asiakastyytyväisyyskyselyitä puolestamme, osana tarpeellisten IT-palveluiden, kuten tietojen tallentamisen, toimittamista tai jos tuotteiden toimittamisesta vastaa ulkopuolinen kuljetusyritys.

 

2.5. Tietoja saatetaan siirtää edellä mainittuja tarkoituksia varten Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle, minkä ei katsota varmistavan riittävää suojatasoa henkilötiedoillesi. Hempel on kuitenkin tehnyt ETA:n ulkopuolisten yhtymän yritysten tai toimittajien kanssa sopimukset, joilla varmistetaan, että kyseiset tahot käsittelevät henkilötietoja eurooppalaisten tietosuojasäännösten mukaisesti ja niitä noudattaen.

 

3. EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

 

3.1. Hempel tallentaa tiedot siitä, miten selailet tätä verkkosivustoa, jotta Hempel voi saada paremman käsityksen verkkosivuston käytöstä. Tietoja käytetään ainoastaan verkkosivuston sisällön ja toimintojen parantamiseen, ja Hempel saa nämä tiedot evästeeksi kutsutun pienen tiedoston avulla. Eväste on tekstitiedosto, joka lähetetään selaimeesi verkkosivustoltamme ja tallennetaan tietokoneeseesi, puhelimeesi tai mihin tahansa laitteeseen, jota käytät päästäksesi internetiin. Evästeillä on monia käyttötarkoituksia, mutta lähtökohtaisesti niitä käytetään tallentamaan tietoja toiminnastasi internetissä.

 

3.2. Hempelin omien evästeiden lisäksi Hempel tekee yhteistyötä hyvämaineisten yritysten kanssa, jotka auttavat meitä analysoimaan verkkosivuston käyttöä ja optimoimaan verkkosivustomme, jotta se tarjoaa parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Hempel saavuttaa nämä tavoitteet käyttämällä Google Analyticsia, joka on Yhdysvalloissa toimivan Google, Inc.:n tarjoama palvelu. Google Analytics käyttää evästeitä auttaakseen meitä analysoimaan sitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoamme. Google käyttää näitä tietoja tutkiakseen verkkosivustomme käyttöä, laatiakseen meille raportteja verkkosivuston toiminnasta ja tarjotakseen muita palveluja, jotka liittyvät verkkosivuston toimintaan ja internetin käyttöön. Voit valita, että Google Analyticsia ei käytetä, käymällä sivustolla http://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

 

3.3. Evästeet poistuvat itsestään, kun tietty määrä kuukausia on kulunut (voi vaihdella), mutta ne päivittyvät automaattisesti, kun käyt verkkosivustolla uudelleen.

 

3.4. Voit hallinnoida ja poistaa tietokoneellesi asetettuja evästeitä selaimesi asetuksista. Ota kuitenkin huomioon, että jos määrität selaimesi hylkäämään evästeet, et voi mahdollisesti käyttää kaikkia verkkosivuston ominaisuuksia.

 

4. TIETOJEN KÄYTTÄMISEN OIKEUSPERUSTA

 

4.1. Hempel käsittelee henkilötietojasi suostumuksellasi, kun olet tilannut markkinointimateriaalia tai uutiskirjeitä; tavanomaisesti olet antanut suostumuksesi verkkolomakkeissa verkkosivustollamme tai kampanja-aineistossa. Voit perua markkinointimateriaalien tai uutiskirjeiden vastaanottamista koskevan suostumuksesi koska tahansa. Tavallisesti tämä on mahdollista tilauksen peruuttamistoiminnolla, joka esitetään markkinointisähköpostien alaviitteessä. Muussa tapauksessa voit perua tilauksen koska tahansa lähettämällä sähköpostin osoitteeseen unsubscribe@hempel.com.

 

4.2. Hempel voi lähettää sallitun rajoissa myös markkinointimateriaalia/asiakastyytyväisyyskyselyitä tai ottaa sinuun yhteyttä aloittaakseen liikesuhteen tai jatkaakseen sitä sen organisaation kanssa, jossa

työskentelet. Hempel käsittelee henkilötietojasi vain, kun Hempel katsoo tavoittelevansa oikeutettua etua näin toimiessaan ja kun tällainen etu ei ylitä perusoikeuksiasi, esimerkiksi jos olet asiakkaamme tai mahdollisen asiakkaamme yhteyshenkilö, ja Hempel katsoo, että yhteydenotto on olennainen organisaatiolle, jossa työskentelet.

 

4.3. Hempel käsittelee henkilötietojasi, jos olet asiakas tai toimittaja, jos se on tarpeen Hempelin ja sinun välisen sopimuksen täytäntöönpanemiseksi. Jos olet asiakkaamme/toimittajamme yhteyshenkilö, Hempel käsittelee tavanomaisesti myös sinun henkilötietojasi sopimuksen täytäntöönpanemiseksi. Hempel ei pyydä suostumustasi henkilötietojen käsittelyyn, jos käsittelyä tarvitaan tällaisen asiakassuhteen hallinnointiin. Hempelin näkemyksen mukaan tällaisesta käsittelymenettelystä ei ole mitään haittaa sinulle.

 

4.4. Laskutustietojen, esimerkiksi ALV-numeron ja osto-/toimitushistorian, käsitteleminen on tarpeen muun muassa verotusta ja kirjanpitoa koskevan lainsäädännön mukaisten lakisääteisten velvollisuuksien noudattamiseksi.

 

4.5. Annat suostumuksesi evästeiden käytölle jatkamalla verkkosivustomme käyttöä.

 

5. TURVALLISUUS

 

5.1. Hempel on toteuttanut asianmukaisia organisaatioon ja tekniikkaan liittyviä turvatoimia suojellakseen henkilötietojasi. Hempel tallentaa henkilötiedot palvelimiin, jotka sijaitsevat varmennetuissa laitoksissa, ja turvamenettelyjämme arvioidaan jatkuvasti. Henkilötietojasi suojellaan muun muassa viruksentorjuntaohjelmilla ja palomuureilla.

 

5.2. Henkilötietosi ovat ainoastaan niiden työntekijöiden saataville, joiden työn kannalta se on tarpeellista, ja Hempel varmistaa, että mahdollisiin kolmannen osapuolen palveluntarjoajiin, jotka pääsevät tietoihin, sovelletaan tiukkoja tietosuojavaatimuksia.

 

5.3. Tietojen siirtäminen internetin kautta ei ole valitettavasti täysin turvallista. Vaikka Hempel tekeekin parhaansa suojatakseen tietosi saatuaan ne, Hempel ei voi taata internetin välityksellä, esimerkiksi tämän verkkosivuston kautta, välitettyjen tietojesi suojaamista. Kaikki tietojen siirrot tapahtuvat siis omalla riskilläsi.

 

6. LINKIT MUILLE SIVUILLE

 

6.1. Hempel voi tarjota linkkejä muille sivustoille, joiden Hempel uskoo kiinnostavan sinua. Ota huomioon, että Hempel ei ole vastuussa tällaisten muiden sivustojen sisällöstä tai tietosuojakäytännöistä. Hempel kehottaa käyttäjiään kiinnittämään huomiota siihen, milloin he poistuvat Hempelin verkkosivustolta, ja lukemaan muiden henkilötietoja keräävien sivustojen tietosuojalausunnot.

 

7. OIKEUTESI

 

7.1. Hempel säilyttää tietoja järjestelmissään vain niin kauan kuin on tarpeellista sitä tarkoitusta varten, johon säilytämme kyseisiä tietoja.

 

7.2. Voit koska tahansa pyytää kopiota henkilötiedoistasi, joita Hempel säilyttää sinusta, tai kieltää tällaisten tietojen käsittelyn.

 

7.3. Jos sinulla on yksityisyyteen liittyviä kysymyksiä tai jos haluat käyttää jotakin edellä mainituista oikeuksista, lähetä meille sähköposti osoitteeseen gdpr@hempel.com.

 

Vaihtoehtoisesti voit myös kirjoittaa meille seuraavaan osoitteeseen:

OY Hempel (Finland) AB

Bertel Jungin aukio 5

02600 ESPOO

FINLAND

 

8. TÄMÄN TIETOSUOJASELOSTEEN TARKISTAMINEN

 

8.1. Hempel voi päivittää tätä tietosuojaselostetta koska tahansa. Mahdollinen uusi versio annetaan saataville tällä verkkosivustolla.

 

>> Download in PDF